Cart (0)

Despre livrare

Timpul estimat de livrare al produselor este in mod normal intre 1-2 zile lucratore, din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe email cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Comezile plasate in zilele de Sambata si Duminica vor fi procesate Luni, in ordinea primirii lor de catre operatorii nostrii.

Durata de livrare a unui produs nu va depasi 30 de zile de la primirea comenzii. Dacă nu putem efectua livrarea în termenul de livrare de 30 de zile, vă vom informa prin e-mail.Veți putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de încă 30 de zile sau puteți anula comanda, prin e-mail sau scrisoare. În cazul în care nu vom primi nici un răspuns de la dvs.în termen de 3 zile lucrătoare de la data notificării noastre, se consideră că ați acceptat prelungirea perioadei de livrare, care nu limitează dreptul dvs. de a anula sau retrage comanda. În cazul în care, nu putem efectua livrarea nici în termenul prelungit de livrare, vă vom informa prin e-mail, și, în măsura permisă de lege, vom conveni cu dvs. termenul de livrare, dacă este cazul.

Cost livrarii este de 19 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei ,in orice zona din Romania.

Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea este gratuita.

* Pentru Bucuresti oferim si posibilitatea livrarii in 2 ore cu un cost suplimentar de 30 lei.

In cazul in care aveti intrebari legate de modalitatea de livrare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0760 360 416 / 021 794 23 20  sau pe adresa de e-mail office@zazamag.ro.