Cart (0)

Termeni si conditii

Acest site web este administrat de SC ZAZA MAG SHOP SRL, cu sediul social in BUCURESTI, SECTOR 2, STR. BANULUI 3 A,  avand codul de inregistrare fiscala 39075629 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J40/4020/2018,Capital social 200 ron, telefon 0760 360416, 0217942320, email office@zazamag.ro.


SC ZAZA MAG SHOP SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, nu se garanteaza acuratetea acestor informatii. Astfel SC ZAZA MAG SHOP SRL nu poate fi considerata responsabila pentru eventuale pierderi directe si indirecte ce survin ca urmare a folosirii site-ului sau a informatiilor prezente pe acesta.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune SSC ZAZA MAG SHOP SRL.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC ZAZA MAG SHOP SRL si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL, prin care SC ZAZA MAG SHOP SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.


UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.


DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL


Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC ZAZA MAG SHOP SRL isi deruleaza operatiunile pe SITE.
Daca SC ZAZA MAG SHOP SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SC ZAZA MAG SHOP SRL catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi, sau pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi sau retururi. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare. Promotiile de pe site nu se pot cumula. Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.
CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.


OBIECTUL CONTRACTULUI


Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL pe SITE.
PRETUL CONTRACTULUI. 
Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL, in orice moment, fara preaviz.
Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SC ZAZA MAG SHOP SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri,SC ZAZA MAG SHOP SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
Pretul include TVA precum si orice alta taxa.


MODALITATEA DE LIVRARE


SC ZAZA MAG SHOP SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SC ZAZA MAG SHOP SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
SC ZAZA MAG SHOP SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.


MODALITATEA DE PLATA


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SC ZAZA MAG SHOP SRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. 
In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
SC ZAZA MAG SHOP SRL atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.
Plata online folosind cardul: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.
Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC ZAZA MAG SHOP SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.
SC ZAZA MAG SHOP SRLL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT conform art. 155 (1) din Codul fiscal.
SC ZAZA MAG SHOP SRL va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

GARANTIE

Garantia produselor este de 30 zile de la data facturarii.

TERMENI DE LIVRARE

SC ZAZA MAG SHOP SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
SC ZAZA MAG SHOP SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

 In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SSC ZAZA MAG SHOP SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care SC ZAZA MAG SHOP SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor SC ZAZA MAG SHOP SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Cost livrarii este de 19 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei , oriunde in Romania.

Mentionam faptul ca plata curierului la schimburi vor fi achitate de catre partea aflata in vina.Daca produsul este defect sau nu corespunde cu calitatea afisata pe site sau in descriere ,transportul schimbului va fi platit de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL.

Daca clientul comanda un numar gresit sau nu ii mai place produsul isi va plati transportul dus-intors catre societatea SC ZAZA MAG SHOP SRL

Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea este gratuita.

* Pentru Bucuresti oferim si posibilitatea livrarii in 2 ore cu un cost suplimentar de 30 lei.

LIVRARI IN EUROPA

Pentru clientii nostri care locuiesc in afara teritoriului Romaniei livrarea produselor se face in 5 zile lucratoare de catre firma de curierat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC ZAZA MAG SHOP SRL prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Datele obtinute de catre SC ZAZA MAG SHOP SRL vor fi stocate în baze de date iar SC ZAZA MAG SHOP SRL va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SC ZAZA MAG SHOP SRL va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.


INFORMATII LEGALE


RASPUNDEREA SOCIETATII.

SC ZAZA MAG SHOP SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE. 
SC ZAZA MAG SHOP SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
SC ZAZA MAG SHOP SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca urmarea utilizarii produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
GARANTII. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand formularul de contact.
FORTA MAJORA. 
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. 
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC ZAZA MAG SHOP SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. 
Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SC ZAZA MAG SHOP SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, SC ZAZA MAG SHOP SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale 

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
SC ZAZA MAG SHOP SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ZAZA MAG SHOP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII. 

SC ZAZA MAG SHOP SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

 

• Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ
adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa office@zazamag.ro