Cart (0)

Despre livrare si retur

Livrare

Timpul estimat de livrare al produselor este in mod normal intre 1-2 zile lucratore, din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe email cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 16:30. Comezile plasate in zilele de Sambata si Duminica vor fi procesate Luni, in ordinea primirii lor de catre operatorii nostrii.

Durata de livrare a unui produs nu va depasi 30 de zile de la primirea comenzii. Dacă nu putem efectua livrarea în termenul de livrare de 30 de zile, vă vom informa prin e-mail.Veți putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de încă 30 de zile sau puteți anula comanda, prin e-mail sau scrisoare. În cazul în care nu vom primi nici un răspuns de la dvs.în termen de 3 zile lucrătoare de la data notificării noastre, se consideră că ați acceptat prelungirea perioadei de livrare, care nu limitează dreptul dvs. de a anula sau retrage comanda. În cazul în care, nu putem efectua livrarea nici în termenul prelungit de livrare, vă vom informa prin e-mail, și, în măsura permisă de lege, vom conveni cu dvs. termenul de livrare, dacă este cazul.

Cost livrarii este de 20 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei ,in orice zona din Romania.

Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea este gratuita.

In cazul in care aveti intrebari legate de modalitatea de livrare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0771 239 109  sau pe adresa de e-mail office@zazamag.ro.

 Retur 

,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e., O.U.G 34/2014). ,,Clienți" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, Zazamag.ro vă permite să îl returnați in termen de 30 zile de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur:
o Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original, însoțit de certificatul de garanție, factura și chitanța de la curier (în original sau copie).
o În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor, solicitarea altui produs sau schimbul de marime cu achitarea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă.
o Returul se poate face doar prin firma de curierat.(comanda de ridicare fiind data de catre noi)
o Trebuie să aveți cererea de returnare de pe site completată.
o În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la data procesarea returului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.
Schimbarea produsului cu un alt produs sau marime:
o Dacă doriți schimbarea mărimii/culorii produsului comandat, sau înlocuirea produsului cu un alt produs, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la nr de telefon sau pe email iar un operator va prelua cererea dvs.
Costurile de transport aferente trimiterii returului (schimbului) vor fi suportate de catre dvs. În cazul schimbului de produse, taxa de transport este suportata de către dumneavoastra. În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.